Læseprojekt 2017: Andres yndlingsbøger

I 2017 vil jeg gerne udvide mine læsehorisonter – og jeg har længe tænkt på, hvordan jeg kan gøre det bedst. Selvom jeg synes, jeg læser en god blanding af genrer, er jeg alligevel tilbøjelig til at vælge de sikre bøger: Dem, der har elementer, der bare skriger af “mig” – og det er det meste af tiden også så skønt. Jeg har tænkt over, hvad det er, der gør, at jeg nogle gange får lyst til at læse udenfor min komfortzone – og det er passion. Når folk virkelig elsker en bog og taler i så rosende gloser om den, smitter entusiasmen af på mig, og jeg får lyst til at læse bogen. Det er bare så sjældent, jeg får gjort noget ved det – for som regel er der store eller små elementer i de omtalte bøger, der gør, at jeg kommer i tvivl om, at jeg vil nyde bogen.

Men nu tager jeg handling! I 2017 vil jeg læse seks af andres yndlingsbøger – ideelt set bliver det et miks på tværs af genrer, så jeg netop kommer ud af min komfortzone. Uanset hvad glæder jeg mig til projektet.

Jeg vil hveranden måned give ordet til anbefaleren, der kort præsenterer og skriver om deres yndlingsbog. Hvorfor de elsker den, og hvad den betyder for dem. I samme indlæg vil jeg selv reflektere over, hvad jeg har fået ud af at læse bogen, og hvad jeg synes om den – så ideelt set bliver det en anmeldelse med to synspunkter.

Allerede nu har jeg hivet fat i nogle seje personer, der gerne vil anbefale mig bøger – men jeg mangler stadig flere anbefalinger til projektet, så hvis det lyder som noget, du har lyst til, så send mig meget gerne en mail på millah@live.dk. 

Advertisements

9 thoughts on “Læseprojekt 2017: Andres yndlingsbøger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s